Breitling Navitimer rolex replica är lätt en av

Breitling Navitimer rolex replica är lätt en av de mest respekterade pilotklockorna på marknaden. De här klockorna först uppfattades på 1950-talet och var nonsensinstrument, som skulle hjälpa en pilot att beräkna markhastighet eller bränsleförbrukning i farten (hah). Breitling Navitimer 1 Automatic 41 Watch var ett försök från märket att kombinera några av de förväntade funktionerna i Navitimer till en mycket funktionell klocka, samtidigt som den klassiska designen vi känner och älskar. Navitimer 1 hämtar mycket av sin inspiration från Navitimer 806, en enkel trecylindrig som släpptes på 1950-talet. Navitimer 1 Automatic 41 släpps i två olika 41mm-versioner.

Det här ser ut som en bra generation av Navitimer. Det har sitt säte i Breitlings mest kända DNA-sträng, men har moderniserats och dimensionerats på lämpligt sätt i ett försök att bredda överklagandet. Storlek lika med 41 mm, det är lämpligt för ett brett utbud av handledsstorlekar för dem som kanske har tyckt att den äldre versionen är lite liten. Ratten behåller de andra Navitimers informationsrika estetik, men har varit väl balanserad med rolex kopia datumets placering klockan 6. Jag förväntar mig en större maktreserv från en intern Breitling-rörelse. Det verkar för mig som om 38 timmar är särskilt låga när 72-timmars energireserver blir nästan bordsskopor idag. Breitling B01-rörelsen har också sträckt sig till cirka 70 timmar.

Jag misstänker att detta kommer att vara ett starkt släpp för Breitling, särskilt för dem som älskar Navitimer och dess olika iterationer. Det finns många saker att gilla här och massor av alternativ för olika smaker, särskilt med fem olika varianter av urtavla / ram i den nya större storleken.

Priset har dock ännu inte meddelats av Breitling, vilket förväntas följa snart. För fake rolex mer information och uppdateringar, håll ett öga på BlogtoWatch och breitling.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR